Vaihda valuutta: EUR

Autohifi-asennustarvikkeiden erikoisliike 50% edullisemmat hinnat

Morel Hybrid Ovation II 5,25-tuuman erillissarja

495,00€

Tuotteen lisätiedot

Morel Hybrid Ovation II 5,25" erillissarja

Morelin Hybrid sarjaa pidettiin yhtenä parhaista koskaan valmistetuista erillissarjoista. Nyt se sai seuraajansa, Hybrid Ovation II. Sarjan sydämenä käytetään useita innovatiivisia rakenteita ja materiaaleja. Esimerkiksi Hexatech™ puhekela sekä kaksinkertainen magneetti neodyymistä ja ferriitistä tarjoavat poikkeuksellisen tehokkaan moottorin bassolle, vieläpä pienessä koossa. Acuflex pinnoitettu MT-22 diskantti luo lämpimän ja kristallinkirkkaan äänen ja integroituu hyvin sarjan midbassoon ulottuvan ja lineaarisen vasteensa vuoksi. Jakotaajuus on uskomattoman lahainen 2-tie erillissarjaan, 1800Hz!

Superjäreän bassoelementin runko on Morelin kehittämää UniFLOW tekniikkaa. Se ei ole pelkästään upean näköinen vaan antaa bassolle erittäin vakaan ja tukevan rungon. Bassontoisto ulottuu erittäin alas. Sarjan mukana toimitettava MX-22,4 jakosuodin on tehty erittäin korkealaatuisista komponenteista, ilmasydämisiä keloja, muovikondensaattoreita, diskantin tasonsäädöt ja vaihtoehtoinen jakojyrkkyys (6dB tai 12dB). Kaikki ominaisuudet yhdessä mahdollistavat upean äänikuvan, erottelukyvyn ja dynamiikan mitä erilaisimpiin asennuskohteisiin.

5.25" Erillissarja:
Herkkyys on 91 dB:tä, tehonkesto 100/300 wattia. Taajuusalue 40-25000 hertsiä.Basson upotussyvyys on vain 60 milliä. Kokoluokkansa ehdotonta eliittiä, erittäin hifistynyt ääni ja bassotoisto, joka on dynaaminen

Tuotekoodi: 9752

 

Mobiilisivusto