Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home3/audioche/public_html/cubecart/classes/config.class.php on line 266
Audiocheck

Vaihda valuutta: EUR

Autohifi-asennustarvikkeiden erikoisliike 50% edullisemmat hinnat

Verkkokauppamme uutisia

[1] 2 3 >5 Näytä kaikki

Go Extreme, Go Kuparikorneriin! - 9.5.2017

Kuparikorneristamme löytyy kuparikiskoja, kuparipultteja, kuparimuttereita ja kuparialuslevyä, sekä uusimpana tuotteena kupariset kaapelikengät. Nyt pystyt toteuttamaan koko virtaketjun akulta vahvistimelle tai auton runkoon kuparisena.

Kuparikorneri

Go Extreme, Go Kupari!
 

BSB akut loppuunmyydään - 6.4.2017

Valitettavasti BSB akkujen maahantuonti on osaltamme tulossa päätökseen ja myymme loput akkumme poistohintaan n. 40% alennuksella. Alehinnat ovat suoraan verkkokaupassa.

BSB akut soveltuvat ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti sekä käynnistysakuksi, hifiakuksi tai lisäakuksi muuhun käyttöön. Niillä on voitettu myös MaxBOOM-kisoja.
Jos mietit akulle hyvää hinta-/laatusuhdetta älä ohita BSB:tä.
 

BSB akut

Porsche Project - 1.1.2017

Porsche Projectissa rakennetaan järeää, 2300W RMS AB-teholuokituksen hifilaitteistoa. Toteutus suoritetaan mahdollisimman kevyesti, mutta jämäkästi säilyttäen samalla auton ajo-ominaisuudet. Asiaa vaimennuksesta, asennuksista yms.

Käy tykkäämässä sivusta ja pysyt ajantasalla mitä autolle tapahtuu. Saattaa osua silmään myös jokin omaan käyttöön käypä keino keventää nykyistä tai tulevaa systeemiä.

Porsche Project Facebookissa

[1] 2 3 >5 Näytä kaikki

 

Mobiilisivusto