Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home3/audioche/public_html/cubecart/classes/config.class.php on line 266
Tietosuoja - Audiocheck

Vaihda valuutta: EUR

Autohifi-asennustarvikkeiden erikoisliike 50% edullisemmat hinnat

Tietosuoja

Audiocheck-verkkokaupan käyttäjärekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Audiocheck-verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennetut tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään vain tilauksien käsittelyyn ja mahdollisesti Audiocheckin omaan sähköpostimarkkinointiin uutiskirjeiden muodossa.

Rekisterin pakollinen tietosisältö

- Nimi
- Osoite
- Puhelinnumero

- Salasana
- Sähköpostiosoite

Käyttäjä/asiakas voi vapaaehtoisesti muuttaa salasanansa ja sähköpostiosoitteensa.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle 

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Audiocheck-verkkokaupan asiakasrekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään kirjautuminen edellyttää käyttäjänimen ja salasanan syöttämistä järjestelmään. Salasana on kryptattuna tietokantaan. Rekisterin tiedot sijaitsevat lukitussa ja suojatussa tilassa. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määritelty rekisterinpitäjä.

Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkastaa mitä tietoja hänestä on merkitty jäsenrekisteriin tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkistuspyyntö on esitettävä sähköpostitse audiocheck@audiocheck.fi rekisterin ylläpitäjälle.

Rekisteritietojen korjaaminen

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä omaaloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.

 

Mobiilisivusto